September 28, 2012

DOOR GIFT (KOTAK + KEK MARBLE / KEK PISANG)

DOOR GIFT UTK PENGANTIN ( TAMBAHAN ) Cuti sekolah dah tak lama lagi....maknanya ramai la yang akan mengakhiri zaman bujang...bakal pengantin dan mak2 pengantin akan sibuk mencari itu ini untuk meraikan majlis yang bersejarah dalam hidup.pening jugak kan nak adjust bajet. maklum la. dari sekecik2 benda sehingga la sebesar2 benda.semua nak d fikirkan.. bagi yang masih tercari2 door gift yang sesuai, pilih je kotak ni... MUDAH, MURAH DAN CANTIK !!!!......
PILIH COLOUR ANDA DI SINI.....
( KOTAK READY MADE. TANPA NAMA PENGANTIN ) HANYA WARNA PINK
( BOLEH LETAK GAMBAR SENDIRI...POSING MAUT PUN X PE...TANPA CAJ TAMBAHAN )
Kotak readymade tanpa tali dan tanpa nama pengantin...tapi....boleh ikut tema color KELEBIHAN BAKERI NORFUZI : TEMPAHAN MELEBIHI 1000 UNIT AKAN DI BERI: 1. 2 JENIS HANTARAN SEPERTI PUDING/AGAR2/CUP CAKE/TRIFLE/COOKIES/BLUBERY CHEESE TAT 2. PENGHANTARAN PERCUMA DALAM N.SEMBILAN, MELAKA DAN LEMBAH KELANG

10 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Salam, nk tanya, paper bag sja berapa???

    ReplyDelete
  3. Nak tanya kalau nk order dlm 200pcs brp ye?

    ReplyDelete
  4. Email me Ur price utk 1000pc marble cake without kotak mistika85@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. As Salam. Kalu (kek marble+kotak) 800pc brapa harga
    emel: pian2253@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Berapa harga sebiji marble cake dgn kotak dan berapa besar cakenya

    ReplyDelete
  7. Berapa harga sebiji marble cake dgn kotak dan berapa besar cakenya

    ReplyDelete